GoodDog

ACADEMY

Hundetrener

Drømmer du om å virkelig bli din hunds bestevenn? Vil du bli skikkelig god på å forstå alt om din hunds atferd, hva hen trenger og kommuniserer? Elsker du å trene hund og vil ære deg alt om hvordan dere samarbeider på en moderne og etisk riktig måte? Da er dette utdannelsen for deg! Som GoodDog Hundetrener blir du ikke bare skikkelig god på å trene hund med belønningbasterte metoder, du blir også skikkelig god på å lytte til og forstå bestevennen din. 7 helger online + 3 fysisk oppmøte.
Les mer

ATFERDsspesialist

Elsker du atferd og ønsker hjelpe hunder som sliter i hverdagen? Dette er utdannelsen for deg som virkelig ønsker fordype deg i atferdens spennende verden! Vårt mål er at du skal få flere verktøy i din kunnskapsboks og å føle deg trygg på når og hvordan du best bruker dem. Vi vil at du skal føle deg trygg på hvordan du bruker dine nye kunnskaper i den virkelige verden, og derfor er modulene lagt opp som workshops, bestående av både teori og praksis. 7 helger online + 3 fysisk oppmøte.
Les mer

Terapihund

Liker du å hjelpe, og har du en hund som liker mennesker? Tror du hunden din passer å jobbe som besøkshund, skolehund eller terapihund? Det vil vi gjerne hjelpe deg å finne ut av! I ett nytt samarbeid har vi samlet det beste av erfaring og oppdatert kunnskap - sånn at du og din hund får beste mulige verktøy for å hjelpe andre til et bedre liv. Les mer om det spennende samarbeidet her, og klikk deg videre for å se hva slags utdannelse som passer deg og din hund best.
Les mer

HUNDE-TRENER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Les mer

ATFERD-SPECIALIST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Les mer

HUNDE-TRENER

ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Les mer
Jeg har gått både atferdsspesialist og hundeinstruktør hos GoodDog og kunne ikke vært mer fornøyd med valget jeg tok. Det har vært en stor opplevelse og en fantastisk reise å være med på. Mengden kunnskap og informasjon jeg har tilegnet meg i løpet av disse kursene har vært over all forventning. Jeg har iløpet av kursene fått et unikt innblikk i moderne hundetrening og atferd generelt.

Det har vært spennende temaer hver gang, og man lærer seg å se ting fra et nytt perspektiv, med forståelse om empati. Alt fra hunders språk, til fysikk og helse, rasekunnskap, choice & control og mye mer - kombinert med spennende praktiske øvelser og ikke minst flotte turer sammen med en gjeng som er like lidenskapelig opptatt av hund. Tess har også en unik tilstedeværelse og kommunikasjonsevne som gjør at selv lange digitale forelesninger blir spennende og engasjerende.

Min relasjon til mine hunder har blitt mye sterkere enn før, med forståelse og kunnskap lever vi veldig godt sammen, og vi har nå en god toveis kommunikasjon. Det har virkelig vært 10/10 og jeg vil anbefale GoodDog sine kurs til alle som er lidenskapelig opptatt av hund, og alle som har hund selv.
Julie & Lui

Videreutdanning

PÅMELDING
(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved