Videreutdanning Valpekurs

Videreutdanning Valpekurs

Kursbeskrivelse
Valpekurs er er det viktigste kurset du holder, da du her har sjansen å legge grunnen for en belønningsbasert relasjon mellom valpen og dens menneske. Men det er også mye som må tas hensyn til i forhold til valpens utvikling, sensitive perioder og hva som er viktig å tenke på i de ulike stadiene. Hvordan garanterer du for at sosialisering og miljøtrening skjer på en trygg måte, og hva er egentlig god lek? Du får lære deg hvordan du planlegger alt et valpekurs skal inneholde og hvordan du best hjelper dine mest sårbare hundekunder. Liste over anbefalt litteratur ved påmelding. 

Dette er utdannelsen for deg som: Allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Forelesere: Tess Erngren

Del 1 Online: Du tar kurset i egen takt, leverer inn oppgaver digitalt og eksaminerer ved å sende inn opptak på deg selv som du trener din hund. Som hele verden blir mer og mer digital, også hundeverden, vil du på denne måte få hjelp med å lære deg alle tekniske hjelpemiddel du trenger for å selv instruere online. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Teorien bør være på plass før du kommer på Camp så du kan maksimere din praktiske trening.

Del 2 Observasjon: Du har mulighet å observere Valpekurs i regi av GoodDog, ikke obligatorisk men anbefalt.

Del 3 Eksamen: Teoretisk eksamen i form av quiz. Innlevering av video på praktisk oppgave. Du har ett år på deg fra påmelding å ta eksamen for å bli godkjent og få ditt diplom

Kursets innhold
– Valpens utvikling
– Valpens sosialisering
– Valpens miljøtrening 
– Valpens samarbeid
– Valpekursets struktur og innhold

Kursets struktur
– forelesninger som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– 3 digitale innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Kursets innleveringer
1 – teoretisk prøve
2 – kursplan
3 – instruksjonsvideo av deg selv

Pris online: 2500 kr 
Pris online + observasjon: 3000 kr
Ikke inkludert: Anbefalte bøker
Kursstart: Publiseres februar 2024

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

PÅMELDING

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved