Videreutdanning Valpekurs

Videreutdanning Valpekurs

Valpekurs er er det viktigste kurset du holder, da du her har sjansen å legge grunnen for en belønningsbasert relasjon mellom valpen og dens menneske. Men det er også mye som må tas hensyn til i forhold til valpens utvikling, sensitive perioder og hva som er viktig å tenke på i de ulike stadiene. Hvordan garanterer du for at sosialisering og miljøtrening skjer på en trygg måte, og hva er egentlig god lek? Du får lære deg hvordan du planlegger alt et valpekurs skal inneholde og hvordan du best hjelper dine mest sårbare hundekunder. Liste over anbefalt litteratur ved påmelding.

Online Live: Live forelesning lørdag-søndag 10-17 med mulighet for å stille spørsmål og diskutere. Opptak tilgjengelig en uke for deg som ønsker repetere.  

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Forelesere: Tess Erngren

Kursets innhold
– Valpens utvikling
– Valpens sosialisering
– Valpens miljøtrening 
– Valpens samarbeid
– Valpekursets struktur og innhold

Kursets struktur
– live forelesninger
– tilgang til opptak 7 dager
– 3 innleveringer
– anbefalt pensum
– diplom etter godkjente innleveringer

Pris: 2500 kr 
Dato: 2-3 desember 2024
Ikke inkludert: Anbefalte bøker

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på alle øvrige kurs i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online og GoodDog Coaching.

PÅMELDING

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved