Videreutdannelse Læringsteori

Videreutdannelse Læringsteori

Kursbeskrivelse
Individets genetikk, læring og miljø påvirker atferd, og konsekvenser driver den. Kunnskap om hvordan atferd formes i interaksjon med omverdenen er avgjørende for at vi med fremgang skal kunne forstå, forutse og forandre atferd. Vi går gjennom grunnleggende terminologi som ABC, klassisk og operant betinging, definisjon av forsterkning og straff og alt du trenger å vite for å forstå vitenskapen bak modifisering av atferd. Når du har full kontroll over konsekvensene av negativ og positiv forsterking, og negativ og positiv straff – da har du full kontroll over dine atferdsmodifiserende verktøy. Etter dette kurs vil du ha lagd et godt grunnlag å bygge din forståelse for all slags atferdsmodifisering.

Forelesere: Tess Erngren

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker dypere forståelse for læringsteorien bak treningen din.

Online Live
Live forelesning lørdag-søndag 10-17 med mulighet for å stille spørsmål og diskutere. Opptak tilgjengelig en uke for deg som ønsker repetere.  

Kursets innhold
– ABC
– klassisk betingning
– operant betingingning
– forsterkere og straff
– ekstinksjon
– singnalkontroll

Kursets struktur
– live forelesninger
– tilgang til opptak 7 dager
– 3 innleveringer
– anbefalt pensum 
– diplom etter godkjente innleveringer

Pris: 2500 kr
Dato: 23-24 mars
Ikke inkludert: Anbefalte bøker

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på alle øvrige kurs i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online og GoodDog Coaching.

PÅMELDING

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved