GoodDog

Hundetrener

Hundetrener (7 online + 3 fysisk)

Drømmer du om å virkelig bli din hunds bestevenn?
Bli skikkelig god på å forstå alt om din hunds atferd, hva hen trenger og kommuniserer? Lære alt om hvordan dere samarbeider på en moderne og etisk riktig måte? Da er dette utdannelsen for deg! Som GoodDog Hundetrener blir du ikke bare skikkelig god på å trene din egen og andres hunder, du blir også skikkelig god på å lytte til og forstå bestevennen din.

I september 2024 starter vår populære utdannelse for 13e året, sikre deg en plass – de blir booket tidlig! 
Utdannelsen holdes én helg i måneden, 7 helger online og 3 helger fysisk oppmøte. Artikler blir lest som et supplement til det vi går gjennom i undervisningen og året legges opp for å maksimere din læring.

Første helgen møtes vi i vakreste Jotunheimen der vi kombinerer teoretisk og praktisk trening med sosial kos rundt bålet og kanskje Norges vakreste turer langs Gjendevannet og over Valdresflya. Siste helgen møtes vi på Brennlia Gård i Brummundal, der du får sjansen å prøve om dine nye ferdigheter som trener også fungerer på andre dyr enn hund! 

Forkunnskaper: For deg som elsker hunder og ønsker lære deg alt om moderne treningsmetoder.

Oppmøte: 3 av 10 helger møtes vi fysisk. Det er ikke obligatorisk å møte opp hvis du bor for langt unna eller ikke kjører bil. Du vil få tilgang til forelesninger og praktisk trening online. Har du veldig lyst å møte opp men ikke bil vil vi prøve finne løsninger for deg.

Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!

Academy Study Group: Online gruppe der du får svar på alle dine spørsmål, dere kan dele erfaringer, lære kjenne dine medstuderende og hjelpe hverandre.

Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd. 

GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-student får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.

GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching.

Pris: 30 000 kr 

Inkludert: 140 timer live forelesninger og kurs + opptak forelesninger + treningsvideos + treningsskriv + individuell coaching + overnatting i hytte Jotunheimen + overnatting i lavvo Brummundal.
Ikke inkludert: Kurslitteratur – reise til fysisk oppmøte – mat og drikke.
Betaling: 5000 kr påmelding + resterende betaling per modul 10 x 2500 kr
GoodDeal: Melder du deg på GoodDog Academy Hundetrener pluss GoodDog Atferdsspesialist så får du kurset GoodDog Hundeinstruktør på kjøpet - gratis!

 

 

 

I 2011 fikk jeg min første hund, og læringskurven har bare gått oppover siden. Selv om jeg var over gjennomsnittet opptatt av hund, var det mye prøving og feiling i hundeholdet. Etter noen år bestemte jeg meg for å ta Hundetrener-utdannelsen. Oh boy, hvilken verden som åpnet seg!

Å gå Hundeinstruktør-kurs hos GoodDog Academy er det smarteste jeg noensinne har gjort. Det vil jeg anbefale til absolutt alle hundeeiere – enten du vurderer å bli hundetrener eller ikke. Jeg fikk et MYE bedre forhold til min kjære hund (som nå jakter på veterinærer i de evige jaktmarker), og jeg forstod han så veldig mye bedre. Den mengden kunnskap jeg opparbeidet meg i løpet av året med kurs, har jeg enda ikke klart å prosessere – men det nærmer seg.

Neste steg blir Atferdsspesialist-utdannelsen, for jeg er faktisk hekta nå 😊

Jeg vil rette en stooooor takk til Tess, Ida, foredragsholderne, og til gjengen jeg tok kurset med. Det har vært utallige timer med latter, tårer, frustrasjon, brainfarts og eureka-opplevelser. Jeg kunne virkelig ikke vært foruten!
Iltaf & Trigger

GoodDog Academy Hundetrener
2024-2025

Begynn allerede nå og visualisere navnet ditt på diplomet her!
PÅMELDING
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved