GoodDog

Atferdsspesialis...

Atferdsspesialist (7 online + 3 fysisk)

Elsker du atferd og ønsker hjelpe hunder som sliter i hverdagen?
Dette er utdannelsen for deg som virkelig ønsker fordype deg i atferdens spennende verden! Vårt mål er at du skal få flere verktøy i din kunnskapsboks og ha vite hvordan du best bruker dem. Vi vil at du skal føle deg trygg på hvordan du bruker dine nye kunnskaper i den virkelige verden, og derfor er modulene lagt opp som workshops, bestående av både teori og praksis. Bøker blir lest som et supplement til det vi går gjennom i undervisningen og praksis blir gjort med prosjekthunder under oppfølging av foreleserne. Modulene er basert på læringsteori, atferdsanalyse, etologi, biologi, nevro-psykologi, choice & control og Fearfree practise. 100% belønningsbasert, selvsagt!

I september 2024 starter vår populære utdannelse for 8e året, sikre deg en plass – de blir booket tidlig! Utdannelsen holdes én helg i måneden, 7 helger online og 3 helger fysisk oppmøte. Bøker blir lest som et supplement til det vi går gjennom i undervisningen og året legges opp for å maksimere din læring. Første fysiske oppmøte er i vakreste Jotunheimen der vi kombinerer teori med sosial kos rundt bålet og kanskje Norges vakreste turer langs Gjendevannet og over Valdresflya. Andre gang vi ses fysisk møtes vi på FOD-gården, Oslo for å hjelpe hundene der med passeringsproblemer. Og siste helgen møtes vi på Langedrag Naturpark for eksamen bland ulver og gauper! 

Forkunnskaper: For deg som allerede er utdannet belønningsbasert Hundetrener eller Hundeinstruktør og ønsker hjelpe hunder med mer kompleks atferd som aggresjon, frykt og angst.

Oppmøte: 3 av 10 helger møtes vi fysisk. Det er ikke obligatorisk å møte opp hvis du bor for langt unna eller ikke kjører bil. Du vil få tilgang til forelesninger og praktisk trening online. Har du veldig lyst å møte opp men ikke bil vil vi prøve finne løsninger for deg.

Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!

Academy Study Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.

Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.

GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.

GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

Pris: 35 000 kr 

Inkludert: 140 timer live forelesninger og kurs + opptak forelesninger + treningsskriv + treningsvideos + individuell coaching + helg i Jotunheimen + helg på Langedrag.

Ikke inkludert: Kurslitteratur - reise til fysisk oppmøte - overnatting FOD-gården (Oslo).

Betaling: 5000 kr påmelding + resterende betaling per modul 10 x 3000 kr
GoodDeal: Tar du GoodDog Academy Hundetrener pluss GoodDog Atferdsspesialist så får du kurset GoodDog Hundeinstruktør på kjøpet - gratis!

GoodDog Academy ATFERDSSPESIALIST
2024-2025

PÅMELDING
(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)
Begynn allerede nå og visualisere navnet ditt på diplomet her!
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved