Videreutdanning Choice & Control 

Videreutdanning Choice & Control 

Valgfrihet og kontroll er noe som våre hunder ofte har veldig lite av i livet. Vi bestemmer hvor de skal gå på tur, hvordan de skal oppføre seg, hva de skal spise, hvem de får møte og hvis de får oppmerksomhet. Et liv uten kontroll over egne valg kan fort bli kjedelig og til og med stressende. Mens hunder som føler de har kontroll opplever lavere grad av stress og en hund som har valgfrihet har høyere livskvalitet!
Noe av den største fordelen med å lære hunden at den har et valg og kan ta kontroll over enkle situasjoner – det er at hunden da også lærer at de har kontroll og tar gode valg også i vanskelige situasjoner! Målet med denne utdannelse er at du etter kurs kan lære dine kunder hvordan de trygt gir hunden sin valg og kontroll i livet sitt.

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Camp: Fysisk oppmøte og du booker selv overnatting i hytte eller med bobil/telt på Besseggen Fjellpark, Jotunheimen. Ved påmelding får du all informasjon du trenger inkludert link til vår Facebook-gruppe der du kan spørre om noen ønsker dele hytte eller biltur. Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer i fjellheimen og kos rundt bålet.

Besseggen: Er du og din hund godt trent og vant ved å gå tur i fjellet så hvorfor ikke ta sjansen å gå Besseggen? Ved påmelding får du all info du trenger, for deg både deg og din hund.

Forelesere: Tess Erngren

KURSETS INNHOLD
Foredrag:
– Choice & Control i hverdagen og som berikelse
Kurs:

– Velg selv
– Vise meg
– Ja eller Nei?

Pris: 3000 kr 
Dato: 9-11 August 2024
Ikke inkludert: Reise, overnatting, mat.

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der akkurat dette kurs der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lærer kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på alle andre kurs i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved