Videreutdanning Choice & Control 

Videreutdanning Choice & Control 

«Jeg ønsker at hunden min var yngre så vi kunne holde på med dette lenger.»
– Christin & Sidney

Kursbeskrivelse
Valgfrihet og kontroll er noe som våre hunder ofte har veldig lite av i livet. Vi bestemmer hvor de skal gå på tur, hvordan de skal oppføre seg, hva de skal spise, hvem de får møte og hvis de får oppmerksomhet. Et liv uten kontroll over egne valg kan fort bli kjedelig og til og med stressende. Mens hunder som føler de har kontroll opplever lavere grad av stress og en hund som har valgfrihet har høyere livskvalitet.
Noe av den største fordelen med å lære hunden at den har et valg og kan ta kontroll over enkle situasjoner – det er at hunden da også lærer at de har kontroll og tar gode valg også i vanskelige situasjoner! Målet med denne utdannelse er at du etter kurs kan lære dine kunder hvordan de trygt gir hunden sin valg og kontroll i livet sitt.

Dette er utdannelsen for deg som: Allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Forelesere: Tess Erngren

Del 1 Online: Du tar kurset i egen takt, leverer inn oppgaver digitalt og eksaminerer ved å sende inn opptak på deg selv som du trener din hund. Som hele verden blir mer og mer digital, også hundeverden, vil du på denne måte få hjelp med å lære deg alle tekniske hjelpemiddel du trenger for å selv instruere online. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Teorien bør være på plass før du kommer på Camp så du kan maksimere din praktiske trening.

Del 2 Camp: Fysisk oppmøte med 2 dager praktisk trening. Ikke obligatorisk, men anbefalt!
Du booker selv overnatting i hytte eller med bobil/telt på Besseggen Fjellpark, Jotunheimen. Ved påmelding får du all informasjon du trenger inkludert link til vår Facebook-gruppe der du kan spørre om noen ønsker dele hytte eller biltur. Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer i fjellheimen og kos rundt bålet.

Del 3 Eksamen: Teoretisk eksamen i form av en quiz. Innlevering av videoer på praktiske oppgaver der du viser trening med din egen hund. Du har ett år på deg fra påmelding tå ta eksamen for å bli godkjent og få ditt diplom.

Kursets innhold
Foredrag:
– Choice & Control definisjon og forskning
– Choice & Control i hverdagen og som berikelse
– Choice & Control i håndteringstrening
– Choice & Control ved atferdsproblemer
Praktisk trening:
– Velg selv
– Vise meg
– Er du klar?
– Ja eller Nei?

Kursets struktur
– forelesninger og treningsvideoer som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– fysisk oppmøte for praktisk trening over 2 dager (frivillig)
– 5 digitale innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Kursets innleveringer
1 – teoretisk prøve
2 – praktisk øvelse «velg selv»
3 – praktisk øvelse «vis meg»
4 – praktisk øvelse «er du klar?»
5 – praktisk øvelse «ja eller nei?»

Pris online: 2500 kr 
Pris online + 2 dager camp: 4000 kr
Camp: 9-11 August 2024
Ikke inkludert: Reise, overnatting, mat.

Besseggen: Er du og din hund godt trent og vant ved å gå tur i fjellet så hvorfor ikke ta sjansen å gå Besseggen? Ved påmelding får du all info du trenger, for deg både deg og din hund.

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der akkurat dette kurs der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lærer kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)

GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved