GoodDog Foredrag

(in English)

Tess lever i bobilen sin og reiser rundt i Skandinavia i sommersesongen og Europa i vintersesongen. Det betyr at det er en stor sjanse for at jeg kan komme til skolen din for å holde en forelesning og/eller en workshop uten at reiseutgiftene blir så høye! Forelesninger kan kombineres og workshops legges til for å passe dine spesifikke preferanser. Forelesninger holdes på engelsk, svensk og norsk. Alle forelesninger er selvfølgelig også tilgjengelig online.

Tess startet GoodDog i Norge i 2006 og har siden jobbet fulltid som hundebehaviourist med spesialisering innen lyhunder, TAGteach og Choice & Control. Les mer om Tess Erngren her!

Priser:
Online/time: 2000 nok eller 200 nok/person hvis flere enn 10 deltakere.
Oppmøte halvdag (3 timer): 5000 nok
Oppmøte heldag (6 timer): 10 000 nok
Oppmøte helg (12 timer): 18 000 nok
Pluss reiseutgifter.

Send en e-post til tess@gooddog.no så finner vi den perfekte løsningen for deg!

 • Du er Sjefen - Fakta eller Fiksjon?

  Dette foredraget handler om ledelse, samarbeid, forholdet mellom hund og menneske og hva som driver hundens adferd og behov. Vi rydder opp i misforståtte begreper som dominans og hierarki, vi avliver myter som «du er sjefen» og «hunden er en ulv», og vi snakker om hvordan du på en positiv måte blir hundens beste venn.


 • Alt om Valp

  Alt du trenger å vite for å ønske valpen velkommen inn i sitt nye hjem. Vi snakker om valpens utvikling, den avgjørende sosialiseringen og hvordan gjøre det trygt, moderne treningsteknikker, valpespråk, behov og ernæring, biting, alene hjemmetrening og mye mer. Alt du trenger for å skape den perfekte starten på livet ditt sammen som beste venner!
  På workshop øver vi på god sosialisering med andre hunder, valper og mennesker.
  Forelesning: 2 timer
  Workshop: 2 timer

 • Positiv Trening - Positivt Liv!

  Trening med smil og logrende haler!

  På dette foredraget lærer vi om positiv forsterkning og hva det egentlig innebærer og hvordan det fungerer. Hvorfor det fungerer bedre enn andre treningsmetoder, og hvordan du blir den optimale, moderne treneren. Vi lærer om læringsteori, forskjellen mellom ulike treningsmetoder, fordeler med positiv forsterking og ulemper med bruk av straff. Du lærer også om hvordan du kan bruke positiv forsterking på familie, kollegaer - og deg selv!

  Alt du trenger å vite for å trene på en positiv og effektiv måte, og dessuten få et mer positivt liv.

 • Ulvens Språk - Hundens Dialekter

  For å forstå hunden din godt, lærer vi mye av å se på ulven. Ulven er hundens forgjenger, og våre hunder har beholdt noen av instinktene, behovene og språket fra ulvetiden. Med hjelp av bilder og videos fra ulvene som Tess Erngren selv studert i sosialiserings-prosjekter i Polar Zoo, ser vi på likhetene og hva de betyr, og ulikhetene og hvordan de kan skape problemer for hunden. Du vil lære deg se på hunden din som ulven den faktisk er, og hunden du trenger forstå deg på.

  Kombinere gjerne med foredraget "Hundens snakker - Jeg hører" for enda dypere forståelse for hundens språk.

 • Hunden snakker - Jeg hører

  For deg som allerede har noe basiskunnskap om hundens språk (feks allerede hørt på Ulvens språk, hundens dialekter) og nå ønsker fordype deg videre inn i hundens komplekse og fascinerende kommunikasjonsevner. Vi går i detalj inn i forskning på hundens kommunikasjon og hvordan du bedre kan høre hva hunden din snakker om, til deg og til andre hunder. Du lærer hvordan du kan støtte hunden din i usikre situasjoner, samt forutse at uønsket adferd bryter ut.
  Du kommer lære deg "høre" på hunden din med helt ny forståelse!

 • Hundens Behov

  For at hunden din skal ha det bra, må alle hens behov være tilgodesett. Fysiske, mentale, sosiale, næringsmessige og helsemessige. Vet du ikke hva din hund trenger, eller hvordan du skal tilgodese disse behov, så øker risikoen for uønsket atferd. Noe som resulterer i ulykkelige hunder og ulykkelige foreldre. Forebygg dette med å lære alt du trenger om hva hunden din trenger!

 • Hundens Lek

  På dette foredrag lærer du om hvorfor det er så viktig at hunden din får leke, både med andre hunder og med deg, og hva som er god lek. Med videos og enkle forklaringer lærer du alt du trenger å vite for å se til at din hund får den beste leken mulig.
  Foredraget indeholder blandt annet:
  Funksjonen av lek, effekten av lek, forskjellige lekemåter, individuelle behov, hvordan tilrettelegge for og holde leken god.

 • Aggresjon - hvorfor og hva gjøre?

  Den aller vanligste problemadferden vi jobber med her hos GoodDog er hund-hund aggresjon. Vi forventer av våre hunder at de skal takle å møte hundretalls fremmede hunder på tur, samtidig som de sitter fast i bånd. Dette leder fort til problemer i kommunikasjonen, både mellom hundene, og med deg.

  Har du en hund som har utviklet frustrasjon eller aggresjon mot andre hunder, eller ønsker å forebygge at det skjer - kom på dette foredraget.

 • Choice & Control

  En hund som har kontroll over sitt liv har et bedre liv! Det å selv få lov å velge mellom situasjoner, og styre sine egne konsekvenser, det senker bevisligen stress og øker livskvalitet. På dette foredrag snakker vi om hvordan du enkelt kan implementere "Choice & Control" for hunden din i hverdagen, hvordan lære hen svare “Ja” eller Nei” på spørsmål, og hvordan vise deg hva hen ønsker og trenger. Bevise at du er din hunds beste venn, og hør på hva han sier!


 • Fryktfri håndtering (Fear Free)

  Noe av det viktigste våre hunder trenger at lære, og noe av det de får minst trening på, det er håndterings-trening. Ta på sele, klippe klør, børste pels, gå til veterinæren og til pelsstell innebærer ofte tvang, ubehag og ekstrem stress for de aller fleste hunder - hvilket er helt unødvendig. Med riktig trening, der hunden selv har kontroll, er det ikke vanskeligere at trene på håndtering enn det er at trene på sitt eller innkalling. På dette foredrag får du teoretisk forståelse og praktiske tips at komme igang med håndtering din hund elsker!

 • Førstehjelp for hund

  For alle oss som går lange turer med hunden vår, ofte langt ifra veterinær og hjelp av andre, så er det av ytterste vekt vi vet hva vi skal gjøre hvis uhellet er ute. På dette foredrag så lærer du hva du trenger å ha med i din Førstehjelp pakke, hvordan best bruke utstyret og hvordan hjelpe hunden din best mulig ved de vanligste uhell som skjer på tur. Du lærer også om hvordan forebygge skader og sykdommer, som selvsagt er det aller tryggeste.

 • Hundepsykologi

  Ønsker du lære alt om den siste forskningen på hundens kognitive og emosjonelle evner? Det kommer fler og fler spennende studier, og vi forstår bedre og bedre hvordan hundens psyke fungerer. Hvor mye forstår hunden din egentlig av hva du sier, hvor komplekse emosjoner kan han oppleve, og hva er det som driver hans ønsker og behov? På dette foredrag får du en innblikk i hode på din hund, og kommer ut med stor beundring for hans faktiske evner.

 • Hundefilosofi

  Hvorfor ser vi på hunden som vi gjør? Hvordan kommer det seg at vi tror vi må sjefe, bestemme, kontrollere og styre våre hunder, at mennesket er overlegent, og hunden underordnet oss? Hvor kommer disse idéene ifra, og hva kan vi gjøre for at forandre dette utdaterte synet på hunder, og dyr generelt? Disse spørsmål diskuterer vi, og kanskje finner svar på, på dette tanke-provoserende foredrag.


 • Flerhundshold og forsvar

  Det å ha flere hunder er virkelig godt for de aller fleste hunder, men det er mange ting å tenke på for å forebygge at konflikter oppstår. For å lære mer om dette, og hvordan du optimaliserer et hjem med flere hunder, hør på dette foredrag!


GoodDog Foredrag
GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved