Videreutdanning Hundeskrekk

Videreutdanning Hundeskrekk

Kursbeskrivelse
Mange fler en vi kanskje tenker over, er redde for hund. Mange barn, som hatt negative opplevelser eller ikke mange nok gode opplevelser, men også voksne. Som TAGteacher (klikkertrening for mennesker) er dette noe jeg spesialisert meg på, og jeg har hjulpet mange med stor suksess. Det er viktig at klienten du ønsker hjelpe er i kontroll over prosessen og at du ikke går for fort frem. Derfor må du først kartlegge årsak, triggere og forsterkere, før du starter treningen. Du vil på dette kurs få en innføring i teknikkene bak TAGteach, og du vil lære deg alt du trenger for hvordan du legger opp en effektiv treningsplan for klienten, hvordan håndtere eventuelle pårørende, og hva hunder som er med i treningen må lære.
Liste over anbefalt litteratur ved påmelding.

Forelesere: Tess Erngren

Dette er utdannelsen for deg som: Allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker hjelpe barn og voksne som sliter med varierende grad av frykt for hunder.

Del 1 Online: Du tar kurset i egen takt og eksaminerer ved å leverer inn oppgaver digitalt. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg.

Del 2 Eksamen: Teoretisk eksamen i form av en quiz pluss innlevering av video på praktiske oppgaver der du viser trening med din egen hund. Du har ett år på deg fra påmelding tå ta eksamen for å bli godkjent og få ditt diplom.

Kursets struktur
– forelesninger og treningsvideoer som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– 3 digitale innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Kursets innleveringer
1 – teoretisk prøve
2 – kursplan
3 – praktisk trening egen hund

Pris: 2500 kr
Ikke inkludert: Anbefalte bøker
Kursstart: Publiseres mai 2024

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

PÅMELDING

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved