Videreutdanning Hundeskrekk

Videreutdanning Hundeskrekk

Kursbeskrivelse
Mange fler en vi kanskje tenker over, er redde for hund. Mange barn, som hatt negative opplevelser eller ikke mange nok gode opplevelser, men også voksne. Som TAGteacher (klikkertrening for mennesker) er dette noe jeg spesialisert meg på, og jeg har hjulpet mange med stor suksess. Det er viktig at klienten du ønsker hjelpe er i kontroll over prosessen og at du ikke går for fort frem. Derfor må du først kartlegge årsak, triggere og forsterkere, før du starter treningen. Du vil på dette kurs få en innføring i teknikkene bak TAGteach, og du vil lære deg alt du trenger for hvordan du legger opp en effektiv treningsplan for klienten, hvordan håndtere eventuelle pårørende, og hva hunder som er med i treningen må lære.
Liste over anbefalt litteratur ved påmelding.

Forelesere: Tess Erngren

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker hjelpe barn og voksne som sliter med varierende grad av frykt for hunder.

Online Live
Live forelesning lørdag-søndag 10-17 med mulighet for å stille spørsmål og diskutere. Opptak tilgjengelig en uke for deg som ønsker repetere.  

Kursets struktur
– live forelesninger
– tilgang til opptak 7 dager
– 3 innleveringer
– anbefalt pensum 
– diplom etter godkjente innleveringer

Pris: 2500 kr
Dato: 24-25 februar 2023
Ikke inkludert: Anbefalte bøker

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på alle øvrige kurs i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online og GoodDog Coaching.

PÅMELDING

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved