GoodDog

GoodDog Camps

Ta hunden med på eventur!

Siden vi på GoodDog prioriterer våre hunder foran alt annet, så må de så klart også bli med på ferier og reiser. Det er ikke alltid like enkelt å finne fram til steder, overnatting og aktiviteter der din hund også er velkommen, derfor har vi gjort nettopp dette for deg! Alt for at du skal slippe å stresse med planlegging eller uroe deg for hunden din, mens du opplever nye ting. Du kan se frem til nyttige kurs og morsomme eventyr med likesinnede hundeelskere i den vakreste natur. Målet er at du skal kunne nyte naturen og opplevelsen sammen med hunden din, mens vi tar ansvar for planlegging og trygghet.

Hunder som er med trenger å være over 6 måneder og ikke ha noen større problemer med andre hunder eller mennesker. Spør hvis du er usikker, vi kan tilpasse individuelle ønskemål på de aller fleste av våre Camps.

Les beskrivelse av hver camp nøye da informasjonen varierer etter sted og tema. Ved påmelding får du all ytterligere informasjon du trenger med detaljer, skjema og pakkelister. Du får i tillegg all info du trenger i forhold til å gå over eller langs med Besseggen.

Har du ikke hund er du selvfølgelig fortsatt hjertelig velkommen, vi har flere hvis du ønsker å låne!

Velkommen til fjells på eventur!

“If my dog can’t come, I’m not going.”

Ingen arrangement funnet!
PÅMELDING
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved