Videreutdanning Hundeinstruktør

Videreutdanning Hundeinstruktør

Kursbeskrivelse
Det er en ting å trene hund, men det er en helt annen ting å trene mennesker! Det er jo også nettopp det som gjør jobben som hundeinstruktør så spennende, du må alltid tilpasse deg den ekvipasje du har foran deg, og variasjonen er derfor uendelig. Etter over 30 års erfaring av å arbeide som instruktør, TAGteacher, coach og terapeut ønsker jeg dele med meg av så mye som mulig av kunnskapen jeg samlet på meg, til deg som ønsker bli en så god formidler av kunnskap som bare mulig.

Online selvstudier
Du tar kurset i egen takt, leverer inn oppgaver digitalt og eksaminerer ved å sende inn opptak på deg selv som du instruerer og foreleser. Som hele verden blir mer og mer digital, også hundeverden, vil du på denne måte få hjelp med å lære deg alle tekniske hjelpemiddel du trenger for å selv instruere online. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Har du mulighet for å ta kurset med en venn eller kollega så er dette å anbefale da dere vil ha stor hjelp av hverandre som studiekamrater. Kurset inkluderer forelesinger om hvordan instruere og er ikke et fullverdig hundetrenerkurs. Se på utdannelsen til GoodDog Hundetrener her hvis du først ønsker lære deg hvordan bli skikkelig god på å trene hund.

Dette er utdannelsen for deg som: Allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker bli tryggere i din rolle som instruktør.

Foreleser: Tess Erngren

Kursets innhold
– Instruktørens rolle: Hva er en god instruktør? Hva er viktig å tenke på når du holder kurs, hvordan fungerer gruppedynamikk, hva slags informasjon når frem til deltakerne og hvordan?
– Instruktørens arbeid: Hvordan planlegger du kurs, hva skal være med, og hvordan evaluerer du ditt arbeid for å utvikles videre?
– Instruktørens teknikk: Pusteteknikker, taleteknikker, kroppsholdning og hvordan instruere og holde foredrag på en måte som gjør deg troverdig.
Instruktøren som foreleser: Alt du trenger lære om hvordan du lager og holder gode forelesninger.
Instruktørens instrukser: Hvordan du deler opp dine øvelser så at dine kunder enkelt kan følge dine instrukser.
– Instruktørens instruksjonsmateriale: Alt du trenger vite for å lage gode treningsplaner og instruksjonsvideos til dine kunder.
– Instruktørens kursopplegg: Hvordan du bygger kurs der kunden føler mestring og progressjon.
– Instruktørens kommunikasjon: Å holde seg saklig og relevant i formidling av kunnskap og i diskusjon med andre og i sosiale medier – det er en kunst og må trenes på!
– Instruktøren online: Det er mye du kan hjelpe dine kunder med online og her får du alle tips du trenger for å gjøre det enkelt og effektivt.
– Instruktørens hjelp: Førstehjelp for hund, hva trenger du å vite, trene på og hva trenger du å ha med?
– Instruktørens ansvar: Hva sier loven? Ditt ansvar som trener, hundens rettigheter og menneskets skyldigheter.

Kursets struktur
– forelesninger som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– 5 digitale innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Kursets innleveringer
1 – teoretisk prøve
2 – kursplan
3 – instruksjonsvideo av deg selv
4 – instruksjonsvideo av deg selv
5 – forelesing med deg selv

Pris:
 7500 kr 
Betaling: Du kan dele opp betalingen i opp til 3 delbetalinger
GoodDeal: Tar du GoodDog Academy Hundetrener pluss GoodDog Atferdsspesialist så får du dette kurs gratis!
Kursstart: Publiseres januar 2024

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

PÅMELDING

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)

Tenk deg den her med ditt navn på veggen!

GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved