Videreutdanning Drive Eget

Videreutdanning Drive Eget

Kursbeskrivelse
Det å drive sin egen bedrift er ikke for alle, men det er utrulig gøy når vi får det til! Jeg har drivet eget i over 30 år og jeg lover å her dele med meg av alt jeg lært, både å gjøre og å unngå. Du får lære alt fra hvordan du registrerer bedriften din, driver den lønnsomt samtidig som du styrer ditt regnskap ordentlig og markedsfører deg effektivt. Som egenforetakere er det minst like viktig å ta være på seg selv like godt som sin business, så jeg vil også lære deg det du trenger om hvordan du sparer tid og fyller på med energi.

Dette er utdannelsen for deg som: Ønsker drive eget på en effektiv og god måte.

Forelesere: Tess Erngren

Del 1 Online: Du tar kurset i egen takt og eksaminerer ved å leverer inn oppgaver digitalt. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Teorien bør være på plass før du kommer på Camp så du kan maksimere din praktiske trening.

Del 2 Eksamen: 4 digitale innleveringer. Du har ett år på deg fra påmelding å ta eksamen for å bli godkjent og få ditt diplom.

Kursets innhold
Etablering: Hva er forskjellen mellom å være selvstendig næringsdrivende eller etablere et AS, og hvordan går det til?
– Effektivitet:
Hvordan jobber du mest effektivt, hva er den beste strukturen for deg og hvordan ser ditt best tilpassede skjema ut?
– Økonomi: Hva er lønnsomt å gjøre selv og hva lønner seg å delegere? Fakturering, sosiale avgifter og forskuddsskatt – her er det best å ha full kontroll!
– Markedsføring: Hvordan lager du hjemmeside og markedsfører deg så du når ut med ditt budskap, og hva slags markedsføring er verd å legge tid og penger på?
– Self care: Vi som driver eget arbeider ofte mer og har mer ansvar, derfor må vi også se til å ta være på oss selv så vi orker å stå på!

Kursets struktur
– forelesninger som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– 4 digitale innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Kursets innleveringer
1 – SWOT analyse
2 – Budjet
3 – Visjon
4 – Triggere & Glimmere

Pris: 2500 kr 
Ikke inkludert: Anbefalte bøker
Kursstart: Publiseres mars 2024

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

PÅMELDING

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)

GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved