Videreutdanning Frivillig håndtering 

Videreutdanning Frivillig håndtering 

Kursbeskrivelse
Noe av det som våre kunder sliter aller mest med er håndtering som f eks klippe klør, børste pels og få med hunden til veterinær. Dette er for oss i GoodDog noe av det aller viktigste som hunden trenger å lære, og her ønsker vi gi deg alle verktøy du trenger for å lage dine egne morsomme håndteringskurs.
Hvordan introduserer vi valgfrihet og kontroll for hunden i de forskjellige momenten, og hvordan får du kundene dine å synes dette er like morsomt å trene på som sirkustriks? La oss vise deg så flere hunder for den trening de fortjener for å føle seg trygge. I tillegg får du in innføring i Førstehjelp for hund, så du blir tryggere på å hjelpe hunden din, også i akutte situasjoner.

Dette er utdannelsen for deg som: Allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker holde kurs i frivillig håndtering. Det er også et kurs for deg som ønsker trene egen hund, da trenger du ikke levere inn del 3.

Forelesere: Tess Erngren & Anne Marit Stakkestad

Del 1 Online: Du tar kurset i egen takt, leverer inn oppgaver digitalt og eksaminerer ved å sende inn opptak på deg selv som du trener din hund. Som hele verden blir mer og mer digital, også hundeverden, vil du på denne måte få hjelp med å lære deg alle tekniske hjelpemiddel du trenger for å selv instruere online. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Teorien bør være på plass før du kommer på Camp så du kan maksimere din praktiske trening.

Del 2 Camp: Fysisk oppmøte med 1 dag praktisk trening. Ikke obligatorisk, men anbefalt!
Oppmøte i Anne Marit Stakkestads sin innendørs treningshall på Årnes (45 min nordost fra Oslo).

Del 3 Eksamen: Teoretisk eksamen i form av en quiz pluss innlevering av videoer på praktiske oppgaver der du viser trening med din egen hund. Du har ett år på deg fra påmelding å ta eksamen for å bli godkjent og få ditt diplom.

Kursets innhold
Foredrag:
– Teoretisk kunnskap om frivillig håndtering for deg og dine kunder
– Hva er Fearfree og hvordan kan du selv bli Fearfree-sertifisert?
– Klinikktrening
– Førstehjelp for hund

Treningsvideoer:

Motbetinging og desensitivisering
Klippe/file/slipe klør
Skrapebrett
Ren og pen på hyggelig vis
Holdeteknikker
Ta på utstyr som sele, dekken, potesokker og skjerm
Plattform/teppe
Partytriks som kan være nyttige i håndteringstrening
9 måter å gi medisin
Targets – pote, snute og hake

Kursets struktur
– forelesninger og treningsvideoer som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– tilgang til kurset i 12 måneder
– fysisk trening 1 dag (frivillig)
– 5 digitale innleveringer (kun instruktør)
– diplom når alle oppgaver er godkjent (kun instruktør)

Kursets innleveringer (kun instruktør)
1 – teoretisk prøve
2 – frivillig ta på ting
3 – frivillig klippe klør
4 – frivillig sjekk av tenner
5 – frivillig bli behandlet av veterinær

Pris online: 3500 kr 
Pris online + camp: 4500 kr
Camp: 28e april 2024
Åpen for påmelding!

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

PÅMELDING

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved