Videreutdanning Frivillig håndtering 

Videreutdanning Frivillig håndtering 

Noe av det som våre kunder sliter aller mest med er håndtering som f eks klippe klør, børste pels og få med hunden til veterinær. Dette er for oss i GoodDog noe av det aller viktigste som hunden trenger å lære, og her ønsker vi gi deg alle verktøy du trenger for å lage dine egne morsomme håndteringskurs.
Hvordan introduserer vi valgfrihet og kontroll for hunden i de forskjellige momenten, og hvordan får du kundene dine å synes dette er like morsomt å trene på som sirkustriks? La oss vise deg så flere hunder for den trening de fortjener for å føle seg trygge.

Online Selvstudier
Du tar kurset i egen takt, leverer inn oppgaver digitalt og eksaminerer ved å sende inn opptak på deg selv som du trener din hund. Som hele verden blir mer og mer digital, også hundeverden, vil du på denne måte få hjelp med å lære deg alle tekniske hjelpemiddel du trenger for å selv instruere online. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Har du mulighet for å ta kurset med en venn eller kollega så er dette å anbefale da dere vil ha stor hjelp av hverandre som studiekamerater. Kurset inkluderer forelesinger om hvordan trene frivillig håndtering og er ikke et fullverdig hundetrenerkurs. Se på utdannelsen til GoodDog Hundetrener her hvis du først ønsker lære deg hvordan bli skikkelig god på å trene hund.

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Forelesere: Tess Erngren & Anne Marit Stakkestad

KURSETS INNHOLD
Foredrag:
– Hva er Fearfree og hva er nødvendig å vite for å tilrette legge for frivillig håndtering?
Treningsvideoer:

Ta på sele/klær/skjerm
Holdeteknikker
Klippe/file/slipe klør
Skrapebrett
Børsting og annet stell
Miljøtrening
Plattform/teppe
Hvordan implementere håndteringstrening i hverdagen
Targets
Partytriks som kan være nyttige i håndteringstrening
Hvilke belønninger/forsterkere når?
5 måter å gi medisin
Avledning/distraksjon

KURSETS STRUKTUR
– instruksjonsvideoer som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– digitale forelesninger som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– 3 innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Pris: 5000 kr 
Betaling: Du kan dele opp betalingen i opp til 2 delbetalinger
Kursstart: publiseres oktober 2023

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på alle øvrige kurs i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online og GoodDog Coaching.

PÅMELDING

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved