Camp Kropp

Camp Kropp

Denne side er under oppdatering og dato for 2024 vil snart bli publisert.

På denne Camp vil du lære deg og din hund hvordan holde seg fysiskt sterk, forebygge skader og best hjelpe hvis uhellet er ute.

KURS
Sterk og smidig kropp med Anne Marit Stakkestad

Trygg på tur med hunden din! 
For alle oss som går lange turer med hunden vår, ofte langt ifra veterinær og hjelp av andre, så er det av ytterste vekt vi vet hva vi skal gjøre hvis uhellet er ute. På denne camp så lærer du hva du trenger å ha med i din Førstehjelp pakke, hvordan best bruke utstyret og hvordan hjelpe hunden din best mulig ved de vanligste uhell som skjer på tur. DU lærer også om hvordan forebygge skader og sykdommer, som selvsagt er det aller tryggeste.

Vi har praktisk trening i øvelser din hund trenger lære på forhånd, for å gjøre det enklere i akutte situasjoner. Denne treningen legger tilrette for hvor godt du lykkes med din førstehjelp, og kan gjøre en vond og skremmende opplevelse langt mindre stressende for både deg og hunden din. Vi kombinerer treningen med vakre turer i fjellet og hyggelig sosialisering for både to – og firbeinte.

FJELLGLEDE
Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer og hyggelig sosialisering for både deg og hunden din. Vi tilrettelegger for din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turen og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker å dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024:

Velkommen til fjells på XXXX!

Ønsker du dele hytte, reise eller vil du se bilder fra tidligere camps? Sjekk Facebookgruppen her!
www.facebook.com/groups/gooddogcamps/

Les mer om opplegget til GoodDog Camps her.

TIL DEG SOM FUNDERER PÅ Å GÅ BESSEGGEN:
Over Besseggen: ca 6-10 timer ganske så krevende tur, du og din hund må være vant ved lange fjellturer, bratte fjell og kraftig varme, vind og regn. Mer info ved påmelding.
Langs Besseggen: ca 10 km lite krevende tur langs med strandkanten til Gjende. Mer info ved påmelding.

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved