Arrangør

GoodDog Camps

Sted

Besseggen Fjellpark

Dato

2024-08-09 - 11

Tid

19:00 - 16:00

Camp Choice & Control

På denne camp lærer du og hunden din om valgfrihet, mestringsfølelse og om å ta gode valg.

KURS
En hund som har kontroll over sitt liv har et bedre liv. Det å selv kunne velge mellom situasjoner og styre sine egne konsekvenser, det senker stress og øker livskvalitet. Vi lærer om hvordan du enkelt kan implementere Choice & Control i hundens hverdag, og vi trener hunden på problemløsning, svare “Ja” eller Nei” på dine spørsmål, og vise deg hva hen ønsker og trenger.

FJELLGLEDE
Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer og hyggelig sosialisering for både deg og hunden din. Vi tilrettelegger for din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turen og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker å dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen?

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024: 9-11 august

PÅMELDING

Camp Choice & Control

Velkommen til fjells på morsomme utfordringer!

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Kommentarer er stengt.

GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved