Fjelldraget Vinter

Fjelldraget Vinter

Et løp for alle som ønsker litt drahjelp!

Aktive hunder er lykkelige hunder, så for at hjelpe flere være aktive sammen med hunden sin, så har vi satt sammen et lærerikt event som passer for alle med 1-3 hunder. Her får du får foredrag, kurs og løp for at starte sesongen trygt og motivert.
Vårt mål er at gi alle deltakere nødvendig kunnskap og drahjelp for at holde dere aktive hele året. På Fjelldraget er det derfor ikke viktig hvor fort det går, det viktige er at dere gjør det riktig og har det gøy! Ingen deltakere konkurrerer på tid, men blir istedenfor premiert for samarbeid og glede.
Vi lover skikkelig drahjelp for alle, uansett form eller tidligere trening!

Du kan gå på truger, løpe eller stå på ski og du velger mellom 5 eller 10 kilometer distanse. For skikkelige råtasser kombinerer du to Drag – løpe pluss ski – Biathlon!
Alle som fullfører sitt Drag er jo vinnere, så alle får selvfølgelig medalje og diplom! Deltakere som samler ekstra poeng for godt samarbeid og glede kan i tillegg vinne flott utstyr for både 2- og 4-beinte fra våres sponsorer.

UTSTYR
Du får tips på hva som er tryggest utstyr for tur, løping og ski – pluss opplæring på hvordan du og hunden bruker det trygt og sikkert. Vi har seler, bånd, hoftebelter og kickspark til å prøve, så du kan vente med at kjøpe til du er sikker på hva dere faktisk liker og trenger.
Etter utstyrstips skal du føle deg trygg på hvilket utstyr du trenger og hvordan bruke det.

FOREDRAG
Vi holder foredrag der du lærer om hundens fysiske behov og hvordan trene opp hunden til trygg snørekjøring. Tess Erngren har jobbet som hundeinstruktør i 20 år, og har mange års erfaring av å snørekjøre med huskyer, og vil dele med seg av profesjonell og privat kunnskap og erfaring.
Etter foredrag skal du føle deg trygg på hva just din hund har for behov, hvordan du legger opp trygg fysisk trening og forebygger skader.


KURS
For trygg og skadefri fysisk aktivisering er det viktig at vi har et godt samarbeid med hunden. Du får derfor kursing i hva som er viktig at tenke på før, under og etter aktivitet. Vi trener på:
1) fokus (rundt andre hunder og ved løpsstart)
2) signaler (høyre, venstre, bak, stopp, gå, passering)
3) håndtering (forebygge og sjekke skader)
Etter kurs skal du føle deg trygg på hvordan du legger opp treningen for effektiv fysisk aktivisering.

LØP
Drag 1) 5 km trugetur
Drag 2) 10 km trugetur
Drag 3) 5 km løpetur
Drag 4) 10 km løpetur
Drag 5) 5 km ski
Drag 6) 10 km ski
Drag 7) 5 km løpetur + 5 km ski
Drag 8) 10 km løpetur + 10 km ski
*Ekstra poeng for: Fokus ved start, Signalkontroll, Håndtering
*Du kan endre løp på plass, etter vær og dagsform, hvis ønskelig.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker å dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024:
26-28 april

Velkommen til fjells på vinterdrag!

Ønsker du dele hytte, reise eller vil du se bilder fra tidligere camps? Sjekk Facebookgruppen her!

Les mer om opplegget til GoodDog Camps her.

Ingen arrangement funnet!
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved