Camp Fjellro

Camp Fjellro

På denne camp tar vi det med ro så du kan nyte fjellet sammen med hunden din.

KURS
Det å ta en pause, stopp opp, puste inn og være nærværende – det blir du god på når du bor på fjellet. Og det vil jeg så gjerne at du og din hund også skal få oppleve! Så på denne camp så er det ingen foredrag eller kurs, ikke noe press eller mas. Kun rotrening for både deg og din hund. Rolige turer i den vakre fjellheimen, pustepauser med kaffe og medbrakt niste, bålkos og guiding i mindfulness for deg som ønsker. La fjelluften friske opp hode ditt og naturen balansere nervesystemet. La hunden føle at du er helt og fullt til stede, at dere deler opplevelsen, og finner roen sammen.

FJELLGLEDE
Vi tilrettelegger for deg og din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turene og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker å dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024: 16-18 august

Velkommen til fjells for ro og kos!

Ønsker du dele hytte, reise eller vil du se bilder fra tidligere camps?
Sjekk Facebookgruppen her!

Finn flere GoodDog Camps og les mer om opplegget til her.

Påmelding GoodDog Camps

Ingen arrangement funnet!
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved