Camp Snute

På denne Camp får hunden din hund en introduksjon til både blodspor og kantarellsøk for å se hva hen syns er aller mest gøy. Få ting er så stimulerende (og trettende!) for hunden som å bruke snuten sin, og vårt mål er at du skal få prøve på forskjellige teknikker for å se hva som passer dere best og enkelt kunne fortsette treningen når dere kommer hjem. Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer på fjellet og hyggelig sosialisering rundt bålet.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark. 
Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, du kan kjøpe snaks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

SKJEMA:
Fredag:

19 Fellestur
Lørdag:
09 Frukost
10 Kurs
13 Lunsj
14 Fellestur
18 Middag
19 Bålkos
Søndag:
09 Frukost
10 Kurs
12 Fellestur
15 Avreise

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO:
7-9 juli

Velkommen til fjells på sniffari!

 

INFO TIL DEG SOM FUNDERER PÅ Å GÅ BESSEGGEN:
Over Besseggen: ca 6-8 timer ganske så krevende tur, du og din hund må være vant ved lange fjellturer, bratte fjell og kraftig varme. Du må bære med vann til deg og din hund. Husk å booke billett på Gjendebåten fra Gjendesheim til Memurubru på forhånd.
Langs Besseggen: ca 3-4 timers tur langs med Gjende. Husk å booke bilett på Gjendebåten tilbake fra Memurubru til Gjendesheim på forhånd.

Camp Snute
GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved