Camp Snute

Camp Snute

På denne camp får du og hunden din en introduksjon til flere forskjellige måter å trene på snutearbeid!

KURS
For å se hva hunden din syns er aller mest gøy så vil du få prøve på forskjellige teknikker innen søk og spor for å se hva som passer dere best. Avhengig rase og egenskaper vil din hund ha preferanser for visse typer snutearbeid, og den måte de liker best vil gi best form for aktivisering og mestring. Få ting er så stimulerende og trettende for hunden som å bruke snuten sin, og vårt mål er at du og din hund skal lære mange måter å enkelt fortsette treningen når dere kommer hjem.

FJELLGLEDE
Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer og hyggelig sosialisering for både deg og hunden din. Vi tilrettelegger for din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turen og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark. 
Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024: 5-7 juli

Velkommen til fjells på sniffari!

Ønsker du dele hytte med noen, sitte på med noen, gå Besseggen sammen, eller vil du se bilder fra tidligere camps? Sjekk Facebook-gruppen GoodDog Camps her!

Les mer om flere GoodDog Camps og opplegget her.

Ingen arrangement funnet!
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved