Camp Språk & Lek

Camp Språk & Lek

På denne camp får du lære deg hvordan hunden din kommuniserer og leker tryggt med andre hunder!

KURS
Det å forstå hundens språk er kanskje det viktigste du baserer hundekunnskapen din på. Når du skjønner hva slags signaler hunden din viser når hen er stresset, trenger avstand eller nærhet, så forstår du bedre hva hunden din trenger, og også hvordan du best hjelper hen når hen trenger. Du vil lære alt om hunden språk og kommunikasjon, så du er helt sikker på hva akkurat din hund snakker om!

Lek er noe av det viktigste av hundens alle behov å tilgodese. Lek forebygger stress, reparerer stress og gjør hunden bedre rustet for livet. Lek tilgodeser også tre forskjellige stimulanse-kategorier; mentalt, fysisk og sosialt – hvilket gir deg en gladere hund som lever lenger! Men det er ikke alltid så enkelt å vite om det er god lek, når det er best å ta en pause eller hvilke hunder som faktisk leker godt sammen. Så det får du lære deg på denne camps! Vi tar ansvar for at hunden din har en god opplevelse, også om hen er litt forsiktig eller litt bøllete. Finner din hund en skikkelig god match – ja, da har dere kanskje en venn for livet! Du lærer også om hvordan du selv leker best med din hund, det er minst like viktig.

FJELLGLEDE
Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer og hyggelig sosialisering for både deg og hunden din. Vi tilrettelegger for din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turen og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  
Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2023:
4-6 august 

Ønsker du dele hytte, reise eller vil du se bilder fra tidligere camps? Sjekk Facebookgruppen her!

Les mer om opplegget til GoodDog Camps her.

Velkommen til fjells på sosialiering!

TIL DEG SOM FUNDERER PÅ Å GÅ BESSEGGEN:
Over Besseggen: ca 6-10 timer ganske så krevende tur, du og din hund må være vant ved lange fjellturer, bratte fjell og kraftig varme, vind og regn. Mer info ved påmelding.
Langs Besseggen: ca 10 km lite krevende tur langs med strandkanten til Gjende. Mer info ved påmelding.

Ingen arrangement funnet!
GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved