GoodDog Online Workshops

GoodDog Online Workshops

Praktiske forelesninger online!
Dette opplegg er for deg som ikke har mulighet å møte opp på kurs kanskje fordi du ikke fikk plass, bor for langt unna eller fordi du ikke ønsker utsette hunden din for unødvendig stressende situasjoner. Du kan i gruppen dele dine erfaringer med de andre (nei, du er ikke alene!) og stille alle spørsmål du har om din egen hund. Sammen gledes vi åt hverandres fremganger som vi følges åt under 4 uker.
GoodDog stiller med live foredrag, demonstrasjoner av praktiske øvelser, digital treningsbok med skriv og videos på alle øvelser og individuell oppfølging. Går du glipp av en forelesning så kan du se den på opptak i etterhånd. Vi håper du finner akkurat den Clinic som din hund trenger her!
Foreleser: Tess Erngren, gründer av GoodDog.
Påmelding: Send en epost med ønsket clinic til tess@gooddog.no

Workshop Alenetrening
På denne clinic får du all hjelp du trenger for å vite hvordan du trener din hund til å være trygg alene hjemme. Du lærer alt du trenger om: årsaker, forberedelser, treningsplan og eventuell medisinering.
Dato: 6, 13, 20, 27e oktober
Klokken: 19-21
Pris: 1000 nok

Workshop Reaktivitet
På denne clinic får du all hjelp du trenger for å vite hvordan du trener en hund som er reaktiv mot andre hunder. Du lærer alt du trenger om: årsaker, forberedelser, treningsplan og utstyr.
Dato: 3, 10, 17, 24e november
Klokken: 19-21
Pris: 1000 nok

Workshop Lydsensitivitet
På denne clinic får du all hjelp du trenger for å vite hvordan du trener en hund som er sensitiv mot lyder så som fyrverkerier. Du lærer alt du trenger om: årsaker, forberedelser, treningsplan og eventuell medisinering.
Dato: 1, 8, 15, 22 desember
Klokken: 19-21
Pris: 1000 nok

Workshop Choice & Control
På denne clinic lærer du alt du trenger for å vite hvordan du gir din hund en egen stemme til å fortelle deg hva han ønsker og trenger. Du lærer deg trene hunden å: velge selv, vise deg og svare ja eller nei på dine spørsmål.
Dato: 5, 12, 19, 26e januar
Klokken: 19-21
Pris: 1000 nok

WOorkshop Håndtering
På denne clinic lærer du alt du trenger for å vite hvordan du trener hunden din til å være trygg ved all form for håndtering. Du lærer deg trene hunden å: frivillig ta på sele, like pelsstell, ta initiativ til kloklipp og være trygg hos dyrlegen.
Dato: 2, 9, 16, 23e februar
Klokken: 19-21
Pris: 1000 nok

GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved