Camp Hode

Camp Hode

Denne side er under oppdatering og dato for 2024 vil snart bli publisert.

På denne camp lærer du og hunden din hvordan bygge opp mestringsfølelse og ta gode valg.


KURS
En hund som har kontroll over sitt liv har et bedre liv. Det å selv få lov å velge mellom situasjoner, og styre sine egne konsekvenser, det senker stress og øker livskvalitet, bevislig. Vi lærer om hvordan du enkelt kan implementere Choice & Control i individets hverdag, og vi trener hunden på Startknapssadferd, hvordan lære hunden svare “Ja” eller Nei” på spørsmål, og vise deg hva hen ønsker og trenger.
For dere som arbeider med adferdsmodifisering så lærer vi om Choice & Control ved modifisering av adferd i sensitive intervensjoner, der adferden er en respons på frykt, stress og angst er det ekstra viktig at individet selv føler kontroll, og at den selv har mulighet å velge å gå videre i treningen.

FJELLGLEDE
Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer og hyggelig sosialisering for både deg og hunden din. Vi tilrettelegger for din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turen og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker å dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024:

Velkommen til fjells på XXXX!

Ønsker du dele hytte, reise eller vil du se bilder fra tidligere camps? Sjekk Facebookgruppen her!
www.facebook.com/groups/gooddogcamps/

Les mer om opplegget til GoodDog Camps her.


TIL DEG SOM FUNDERER PÅ Å GÅ BESSEGGEN:
Over Besseggen: ca 6-10 timer ganske så krevende tur, du og din hund må være vant ved lange fjellturer, bratte fjell og kraftig varme, vind og regn. Mer info ved påmelding.

Langs Besseggen: ca 10 km lite krevende tur langs med strandkanten til Gjende. Mer info ved påmelding.

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved