GoodDog — Be your dog's best friend

Visste du at håndteringstrening kan være like gøy å trene på som sirkustriks? Og at det er virkelig viktig å trene på for å unnvike at hunden utvikler stress, helseplager og mangel på tillit? God håndteringstrening resulterer i en hund som elsker å klippe klør, er trygg hos dyrlegen og syns det er gøy hos hundefrisøren. Hvorfor trener vi da ikke mer på dette? For meg er det langt viktigere at min hund stoler på meg og føler seg trygg under all håndtering, enn at hen er lydig eller kan vise opp masse triks. Men, det er sjelden mennesker lærer på kurs hvordan å bli trygge på håndteringstreningen. Dette resulterer fort i at håndteringen blir stressende for både hund og menneske, noe de begge prøver å unnvike, eller til slutt lar andre gjøre. Derfor må vi gjøre håndteringstrening like gøy som all annen trening!

Kurset er lagt opp så du trener hunden din hjemme, der den er trygg og har fullt fokus på deg. Du ser på foredrag og treningsvideos når det passer deg, leverer inn hjemmeoppgaver der du filmer din egen trening, og møter opp for diskusjonstimer der du får feedback og svar på alle spørsmål. Du vil lære deg prinsippene bak Fear Free Husbandry, The Bucket Game, Start Button Behaviours og mange endre nyttige verktøy å bruke til din frivillige håndteringstrening.
Målet med denne utdannelse er at du føler deg trygg på hvordan du lærer dine kunder at håndteringstrening er både kjempeviktig og kjempegøy! 

Kursets innhold:
– X st digitale forelesninger som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du selv ønsker 
– X st filmer på hvordan øvelsene utføres, fra skritt 1 til ferdig atferd
– 2 oppmøter digitalt for diskusjon og spørsmål
– X st innleveringsoppgaver
– diplom

Kursinformasjon:
* Du kan ta utdannelsen også hvis du ønsker bli skikkelig god på å trene egen hund, uten et ønske om å holde kurs.
* Du har tilgang til kurset i to måneder.
* Du leverer inn oppgavene i egen takt men alle oppgaver på leveres før kurset lukkes for å få diplom.

Dato:
: kurset åpnes
: diskusjon
: diskusjon
: kurset lukkes

Pris:
4000 kr
(Ønsker du ta flere utdannelser under samme år får du 10% rabatt på alle ytterligere kurs du melder deg på).

Instruktører:
Eva Bertilsson, Tess Erngren; Anne Marit Stakkestad