Camp Mestring

Camp Mestring

På denne Camp vil du lære deg hvordan din hund bygger mestring, blir tryggere og smartere med hjelp av problemløsninger og ved å selv løse utfordringer.

KURS
Smart og selvsikker hund!
For å bygge mestring trenger hunden din lære seg selvstendig tenking, løse problemer på egen pote og stimulere kognitive og fysiske egenskaper – med så lite hjelp av deg som mulig! Ved å lære hunden å løse enkle problemer selvstendig, så lærer hunden og å løse mer vanskelige situasjoner selv.
På denne måte vil hunden din bli mer selvsikker, virkelig utvikle hele sin personlighet og bli den tryggeste versjonen av seg selv. Dere får prøve på forskjellige utfordringer der hunden får bruke hode, snute, kropp og kreativitet for å vokse maksimalt.

FJELLGLEDE
Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer og hyggelig sosialisering for både deg og hunden din. Vi tilrettelegger for din hunds behov, uansett om din hund trenger avstand, eller trenger å rase av seg med en god match i gjerdet inn lekegård. Turene tilpasses etter vær og individuelle ønskemål, alle skal nyte turen og den fantastiske naturen.

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker å dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, eller du kan kjøpe snacks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO 2024: 12-14 juli

Velkommen på utfordringer i fjellet!

Ønsker du dele hytte, reise eller vil du se bilder fra tidligere camps?
Sjekk Facebookgruppen her!

Les mer om flere GoodDog Camps og mer om opplegget her.

Ingen arrangement funnet!
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved