Videreutdannelse Språk & Lek

Videreutdannelse Språk & Lek

Kursbeskrivelse
Det å forstå hundens språk er kanskje det viktigste du baserer hundekunnskapen din på. Når du skjønner hva slags signaler hunder viser når de er stresset, trenger avstand eller nærhet, så forstår du bedre hva hunden trenger, og også hvordan du best hjelper de når de trenger. Du vil lære alt om hunden språk og kommunikasjon, så du er helt sikker på hvordan du best hjelper hundene på kurset ditt!

Lek er noe av det viktigste av hundens alle behov å tilgodese. Lek forebygger stress, reparerer stress og gjør hunden bedre rustet for livet. Lek tilgodeser også tre forskjellige stimulanse-kategorier; mentalt, fysisk og sosialt – hvilket gir gladere hunder som lever lenger! Men det er ikke alltid så enkelt å vite om det er god lek, når det er best å ta en pause eller hvilke hunder som faktisk leker godt sammen. Så det får du lære deg på denne utdannelse! Du lærer deg hvordan ta ansvar for at alle hunder har en god opplevelse, også om de er litt forsiktige eller litt bøllete.

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Camp: Fysisk oppmøte og du booker selv overnatting i hytte eller med bobil/telt på Besseggen Fjellpark, Jotunheimen. Ved påmelding får du all informasjon du trenger inkludert link til vår Facebook-gruppe der du kan spørre om noen ønsker dele hytte eller biltur. Vi kombinerer det nyttige kurset med vakre turer i fjellheimen og kos rundt bålet.

Besseggen: Er du og din hund godt trent og vant ved å gå tur i fjellet så hvorfor ikke ta sjansen å gå Besseggen? Ved påmelding får du all info du trenger, for deg både deg og din hund.

Forelesere: Tess Erngren

Pris: 3000 kr 
Dato: 2-4 August 2024
Ikke inkludert: Reise, overnatting, mat.

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved