Valpekurs

Valpekurs

Små grupper på 4-8 valper mellom 2-6 måneder. Anbefalt oppstart 1-2 uker etter hjemkomst, hvis valpen er trygg og klar for nye miljøer. Vi vil ta vare på valpens naturlige nysgjerrighet, spontanitet, lekenhet, og legger grunnlaget for deg og din valps forhold. Lette, morsomme øvelser i ro, kontakt, samarbeid og håndtering. Sosialiseringstrening med andre hunder og mennesker. Miljøtrening for å gjøre hunden din trygg i nye situasjoner.
Kurset starter med et online foredrag, Alt om Valp, som du får tilgang til ved påmelding og ser på når det passer deg best. Så begynner dere med praktisk trening én gang i uken (Valp 1-6) for full opplæring. Hver kurskveld avsluttes med kontrollert lek med de andre valpene, og når mulig sosialisering med voksne hunder for å lære hvordan man kommuniserer høflig. Hver uke får du individuelle tips og råd og lesetips for å lære så mye som mulig om hundens behov og videre utvikling. Ved påmelding får du tilgang til alle øvelser som gjør det enklere for deg å trene hjemme mellom timene.

Foredrag: Alt om Valp 
Valpens behov og utvikling, renslighet, biting, aktivisering, hvile, alenetrening, treningsfilosofi og teknikker. Ca 2,5 time. Tas med fordel FØR valpen kommer i hus!

Praktisk trening 1-6: Ro, kontakt, trenings- og belønningsteknikk, sosialisering, targethånd, gå i bånd, innkalling, hilse høflig, håndtering, kroppskontroll og miljøtrening.

Kurset går fortløpende over 6 ganger, med én ukes mellomrom.

Pris: 2500 kr.
Inkludert: Foredrag, 6 timer praktisk kurs, kursskriv, treningsvideoer
PLUSS! EN MÅNED GRATIS MEDLEMSKAP i GoodDog Puppy Club! Online valpeklubb som gir deg ALLE tips og råd du trenger valpens hele første år. Du får din gratiskode ved påmelding.

Kjøp GoodDog Puppy Diary her! Alt du trenger å lære for en happy puppy.
https://gooddog.no/books/
 
 
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved