Camp Eventur

Dette er campen hunden din virkelig kommer å elske! Kombinert med lange, vakre turer på fjellet vil dere i tillegg få prøve på det fantastiske treningskonseptet Choice & Control! La hunden din selv velge, vise deg og fortelle hva hen ønsker og trenger. På en enkel måte kan du gi din hund en stemme, og på så vis skape en uvurderlig to-veiskommunikasjon. Dette øker ikke bare hundens livskvalitet og senker frustrasjon, det vil også hjelpe deg lære kjenne din hund på en helt ny måte. Denne treningsform er uten tvil det største eventyr jeg noensinne opplevd sammen med hundene mine, og få dele med meg av dette på fjellet – det blir virkelig et eventur! 

OVERNATTING
Booker du selv her på Besseggen Fjellpark.  
Du har flere størrelser hytter å velge blant hvis du ønsker dele eller bo for deg selv. Her er også godt tilrettelagt for bobil og camping i telt. Er det fullt kan du bo på Gjendesheim og Bessheim som er kun noen minutter unna. Hvorfor ikke bli et par dager lenger, og kanskje gå Besseggen? 

MAT
Tar du med selv, du kan kjøpe snaks i kiosken, lunsj i caféen og middag kan du bestille i restauranten.

SKJEMA:
Fredag:
19 Fellestur
Lørdag:
09 Frukost
10 Kurs
13 Lunsj
14 Fellestur
18 Middag
19 Bålkos
Søndag:
09 Frukost
10 Kurs
12 Fellestur
15 Avreise

PRIS: 2000 kr/hund
(inkluderer ikke overnatting, mat eller reise)

DATO:
4-6 august 

Velkommen til fjells på eventur!

 

INFO TIL DEG SOM FUNDERER PÅ Å GÅ BESSEGGEN:
Over Besseggen: ca 6-8 timer ganske så krevende tur, du og din hund må være vant ved lange fjellturer, bratte fjell og kraftig varme. Du må bære med vann til deg og din hund. Husk å booke billett på Gjendebåten fra Gjendesheim til Memurubru på forhånd.
Langs Besseggen: ca 3-4 timers tur langs med Gjende. Husk å booke bilett på Gjendebåten tilbake fra Memurubru til Gjendesheim på forhånd.

Camp Eventur
GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved