Videreutdanning Passeringskurs

Videreutdanning Passeringskurs

Kursbeskrivelse
Reaktivitet mot andre hunder er uten tvil den vanligste situasjonen som folk søker hjelp til sin hund for. Og det er jo ikke så merkelig, med tanke på at vi forventer oss at hunder skal føle seg trygge, til tross for at de sitter fast i bånd, lever i stressende miljøer og sjelden får utløp for sine naturlige behov rundt andre hunder. Alt for ofte forverres problemet ytterligere av dårlige treningstips som krav på at hunden skal sitte, ikke se på den andre hunden eller til og med verbal kjefting eller fysisk korrigering. For å hjelpe disse hunder må vi først kartlegge årsaken til atferden, for å så tilpasse treningen deretter. Du må kjenne dine verktøy godt for å velge riktig metode – vil motbetinging, desensitisering eller BAT være mest effektivt for just denne hunden? Målet med dette kurs er å gi deg alle verktøy du trenger for å hjelpe den individuelle hunden bli trygg i passeringer. Liste over anbefalt litteratur ved påmelding.

Dette er utdannelsen for deg som: Allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Forelesere: Tess Erngren

Del 1 Online: Du tar kurset i egen takt, leverer inn oppgaver digitalt og eksaminerer ved å sende inn opptak på deg selv som du trener din hund. Som hele verden blir mer og mer digital, også hundeverden, vil du på denne måte få hjelp med å lære deg alle tekniske hjelpemiddel du trenger for å selv instruere online. Du får støtte og hjelp i din onlinegruppe, og du booker individuell oppfølging av oss når det passer deg. Teorien bør være på plass før du kommer på Camp så du kan maksimere din praktiske trening.

Del 2 Observasjon: Du har mulighet å observere Passeringskurs i regi av GoodDog, ikke obligatorisk men anbefalt.

Del 3 Eksamen: Teoretisk eksamen i form av en quiz pluss innlevering av video på praktisk oppgave. Du har ett år på deg fra påmelding å ta eksamen for å bli godkjent og få ditt diplom

Kursets innhold
– Hva er årsak?
– Hva er mest effektiv trening?
– Hva er tryggeste utstyret?
– Hva er beste kursopplegget?
– Hvordan garantere sikkerhet og ansvar?

Kursets struktur
– forelesninger og treningsvideoer som du ser på når det passer deg og så mange ganger som du trenger 
– 3 digitale innleveringer
– tilgang til kurset i 12 måneder
– diplom når alle oppgaver er godkjent

Kursets innleveringer
1 – teoretisk prøve
2 – kursplan
3 – instruksjonsvideo av deg selv

Pris online: 2500 kr 
Pris online + observasjon: 3000 kr
Ikke inkludert: Anbefalte bøker
Kursstart: Publiseres februar 2024

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på videreutdannelser i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online, GoodDog Club og GoodDog Coaching. 

PÅMELDING

(Kun før de videreutdannelser som har fysisk oppmøte som alternativ)
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved