Videreutdanning Passeringskurs

Videreutdanning Passeringskurs

Reaktivitet mot andre hunder er uten tvil den vanligste situasjonen som folk søker hjelp til sin hund for. Og det er jo ikke så merkelig, med tanke på at vi forventer oss at hunder skal føle seg trygge, til tross for at de sitter fast i bånd, lever i stressende miljøer og sjelden får utløp for sine naturlige behov rundt andre hunder. Alt for ofte forverres problemet ytterligere av dårlige treningstips som krav på at hunden skal sitte, ikke se på den andre hunden eller til og med verbal kjefting eller fysisk korrigering. For å hjelpe disse hunder må vi først kartlegge årsaken til atferden, for å så tilpasse treningen deretter. Du må kjenne dine verktøy godt for å velge riktig metode – vil motbetinging, desensitisering eller BAT være mest effektivt for just denne hunden? Målet med dette kurs er å gi deg alle verktøy du trenger for å hjelpe den individuelle hunden bli trygg i passeringer. Liste over anbefalt litteratur ved påmelding.

Dette er utdannelsen for deg: som allerede er utdannet belønningsbasert hundetrener og ønsker videreutdanne deg til å holde flere kurs.

Forelesere: Tess Erngren

Online Live: Live forelesning lørdag-søndag 10-17 med mulighet for å stille spørsmål og diskutere. Opptak tilgjengelig en uke for deg som ønsker repetere.  

Kursets innhold
– Hva er årsak?
– Hva er mest effektiv trening?
– Hva er tryggeste utstyret?
– Hva er beste kursopplegget?
– Hvordan garantere sikkerhet og ansvar?

Pris: 2500 kr 
Dato: 4-5 november 2023
Ikke inkludert: Anbefalte bøker

INKLUDERT SOM STUDERENDE VED GOODDOG ACADEMY
Academy Classroom: Online klasserom der alt er samlet av informasjon, forelesninger, treningsvideoer, oppgaver og litteratur. Praktisk og oversiktlig!
Academy Group: Online gruppe der du kan få svar på alle dine spørsmål, dele erfaringer og lære kjenne dine medstuderende.
Academy Camp: En gang i året arrangerer vi en samling for alle Academy-studerende for å dele kunnskap og knytte sterkere profesjonelle bånd.
GoodDog PROhund: Som diplomert Academy-studerende får du gratis medlemskap i vårt profesjonelle felleskap der du fortsetter lære, diskutere og knytte nyttige kontakter.
GoodDog Deal: Som studerende ved GoodDog Academy får du 20% rabatt på alle øvrige kurs i GoodDog Academy, GoodDog Camps, GoodDog Online og GoodDog Coaching.

PÅMELDING

GoodDog Social:
GoodDog Contact
©2023 Gooddog.no - All rights reserved