Unghundskurs

Unghundskurs

For hunder (6-18 måneder) som er ferdige med valpekurs, og ønsker å trene videre for å beholde kontakt og samarbeid. Mistenker du at du har fått en tenåring i huset? En som plutselig ikke kan noe av det den har lært og «utfordrer» deg og din tålmodighet? Det er hormonene som melder seg og kjønnsmodningen er underveis. Unghundene trenger mestringsfølelse, forutsigbarhet og masse tålmodighet fra deg. Det er nå grunnlaget for gjensidig respekt og forståelse legges!

Det er ingen fasit på hva du kan vente deg i denne alderen, men slyngler kan være uhøflige og yppe seg mot eldre hunder. At de havner i trøbbel er slett ikke uvanlig. Andre blir bare mindre interessert i deg og vil heller prøve seg på egen hånd. Med god sosialisering på dette kurset, og litt råd og veiledning, kan du unngå problemer og holde stø kurs framover mot en harmonisk voksen hund.

Vi trener på å igjen få tilbake kontakt og samarbeid gjennom morsomme, stimulerende øvelser som dere har glede av resten av livet. Vi repeterer det som blitt vanskelig: kontakt, gå i bånd, passering og innkalling.

Kurset går fortløpende over 6 ganger eller 2 helger

Pris: 2000 kr.

Ingen arrangement funnet!
Last Flere
GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved