GoodDog New Year Party

GoodDog New Year Party

GoodDog New Year Party
For 5.e året så feirer vi inn det nye året med nyttårsfest på lydisolerte Runway Hotel, Gardermoen.
Har du en hund som er redd fyrverkerier, og er virkelig lei  av å isolere deg på badet hver nyttårsaften – bli med oss på nyttårsfest!

Din hund har tilgang til flere rom med forskjellige aktiviteter, som Party Play der hundene leker under overvåking av hundepsykolog, Party Tricks der en hundeinstruktør lærer ut kule sirkustriks. og Party Balance der hunden din får bruke kroppen sin for å bli trøtt og sliten.

Nyttårsbufféen er dekket med økologisk festmat og i Social Room er det dekorert til et ekte hundeparty. Vi har også våres egen bar der du enkelt kan kjøpe drikke under hele kvelden.

Tess Erngren holder foredrag om hvordan du trener hunden din til å bedre takle frykten for lyder, sån at du kanskje kan bli hjemme til neste nyttår, eller i hvert fall minske stressen til hunden din så langt som mulig.
På forhand får du informasjon om hva du skal tenke på før, under og etter nyttårskvelden, sån at du på beste mulig måte kan ta vare på din hund, og samtidigt nyte kvelden.

Velkommen på GoodDog New Year Party, og du – ikke glem å ta på festantrekket!

Tid: 19.00-00.00 (og utover for de som ønsker).
Pris Enkeltrom: 1770 kr
Pris Dobbeltrom: 2770 kr
Inkludert: Overnatting, GoodDoggie Bag, foredrag, hundepsykolog på plass på Party Play, Party Tricks og Party Nose, økologisk middagsbuffé med dessert og kaffe, et glas bobbel til midnatt, frukost.
Booking: Kun plass til 80 personer og 60 hunder, så sikre deg en plass med en gang! For booking, ta kontakt direkte med hotellet:  Co.RunWay@choice.no eller 63 94 88 88
Les mer om hotellet her!

GoodDog Contact
©2024 Gooddog.no - All rights reserved