GoodDog — Be your dog's best friend

GoodDog Valpepakke inneholder alt du og valpen din behøver!
Teori, praktisk trening og sosialisering som gir deg kunnskap, forståelse og verktøy for å garantere et godt liv sammen. Basert på gjensidig respekt og vennskap. Pakken inkluderer:

Valpetreff (klikk for mer info)

Valpetreff er et konsept hvor nybakte hundeforeldre kan sosialisere valpene sine på en trygg og hyggelig måte med faglig veiledning. Valper trenger mengder med sosiale erfaringer i sine første måneder, gjennom lek og omgang med likesinnede utvikler den språket sitt og forståelse for andre. Å være “flink hund” betyr å mestre samspill med andre, dette må trenes opp.
Er valpen din litt for tøff med andre hunder? Er den usikker? Er dette typisk adferd for rasen? Hvorfor gjør den sånn overfor andre hunder? Hva skal du oppmuntre? Hva bør du avlede? Hva mener den når den bjeffer på den måten? Hva slags lek er positiv, og hva bør du sørge for å unngå? Vi lover du får svar på alle dine spørsmål!

Valpekurs 1-6  (klikk for mer info)

For valper mellom 2-6 måneder. Vi vil ta vare på valpens naturlige nysgjerrighet, spontanitet, lekenhet, og legge grunnlaget for deg og din valps gode forhold. Lette, morsomme øvelser i kontakt, samarbeid, lydighet og håntering. Sosialiseringstrening med andre hunder og mennesker. Miljøtrening for å gjøre hunden din trygg i nye situasjoner. Kurset starter med foredraget Alt om Valp, og følges opp med Valpekurs 2-6 for full opplæring. Hver kurskveld avsluttes med kontrollert lek med de andre valpene for å lære hvordan man leker høflig.

Unghundskurs 1-4 (klikk for mer info)

For hunder som er ferdige med valpekurs, og ønsker å trene videre for å beholde kontakt og samarbeid. Unghundene trenger mestringsfølelse, forutsigbarhet og masse tålmodighet fra deg. Det er nå grunnlaget for gjensidig respekt og forståelse legges! Vi trener på å igjen få tillbake kontakt og samarbeid med morsomme, stimulerende øvelser som dere har glede av hele livet sammen. Turen avsluttes med en sosialiseringstund for hundene.

Pris: 3000 kr (800 kr rabatt)