Hundepass

GoodDog Walker and Day Care 

Noen heldige hunder har sjansen til å tilbringe dagen sammen med en utdannet GoodDog Walker, i stedenfor å ligge hjemme og kjede seg.
Din hund garanteres en dag fyllt av godt selskap, lange skogsturer, kos og sosialisering. Profesjonell tilnærming med sertifiserte hundeinstruktører som bruker moderne treningsmetoder og positiv forsterkning.
Vi bruker ALDRI straff i vår håndtering av hundene.

Krav til oss:
• Kvalitet: Alle luftere og passere er diplomerte hundeinstruktører
• Kontroll: Maks 4-8 hunder for full kontroll (4 Walker, 8 Daycare)
• Sosialisering: Alle hunder blir på forhånd evaluert av hundepsykolog for å passe godt inn i flokken.
• Sikkerhet: Alle hunder transporteres i separate bilbur, men er ellers aldri i bur eller alene.

Krav til hunden:
• Trygg med hunder
• Trygg med mennesker/barn
• Trygg i bilbur

Hundepass
Skal du på reise? Selvfølgelig må hunden din ha det like godt på ferie som det du har, og da må den få all oppmerksomhet den trenger fra vår kjærlige hjemmepass. Hunden din får skogstur, kos og trening – og selvfølgelig sove i sengen hvis den ønsker det! Kun én hund på pass av gangen, så her er det lurt å booke seg på med en gang!
Pris: 500 kr/døgn
Henting/Levering: 500 kr
Weekend (fredag-søndag): 1500 kr
Weekend inkl. henting/levering: 2000 kr
Booking Hundepass – Klikk her!

Hundelufting (fullt!)
GoodDog Walker henter hunden din og tar den med på en lang skogstur på Bygdøy. Hundene blir fraktet enten i bur eller sikkerhetssele i egen varebil. Ingen hunder skal måtte dele bur dersom de ikke trives med det. Alle hunder luftes i sele, flexiline eller strupehalsbånd er ikke tillatt på noen av hundene under våre lufteturer.
Alle hunder betaler for 5 dagers lufting, mandag- fredag. Hvis du visse dager ikke trenger hjelp gir du beskjed på forhånd, men må likevel betale for å garantere din plass. Dette er for at flokken skal holdes solid og trygg, uten stressende forandringer.
Pris: 3500 kr/måneden

Hundebarnehage (fullt!)
Du leverer og henter hunden din på GoodDog Daycare, og vi ser til at den har den beste dagen mulig! Lekekamrater, turer, kos og trening. Vi tilpasser gruppen etter hundenes behov, og gir også den individuelle oppfølgingen just din hund trenger.
Alle hunder betaler for 5 dagers lufting per uke, mandag- fredag. Hvis du visse dager ikke trenger hjelp gir du beskjed på forhånd, men må likevel betale for å garantere din plass. Dette er for at flokken skal holdes solid og trygg, uten stressende forandringer.
Pris: 4500 kr/måneden