GoodDog — Be your dog's best friend

Camp Wellness

Gjør deg fri fra stress og press!
På denne Camp har vi fokus på mental helse og velvære, både for deg og din hund. Mange mennesker som bor i byen arbeider for mye, sitter for mye og stresser for mye. Og mange hunder som bor i byen får ikke alltid utløp for naturlige behov, har mange stressende møter med andre hunder og kanskje mye alenetid. Da er det ekstra viktig å finne gode og effektive måter å ta være på dere begge, for å forebygge dårlig helse og sykdommer. Denne helgen renser vi systemet fra stress med hjelp av natur, meditasjon, mental aktivisering og sunn mat.

Du får tips og råd, som du tar med deg heim til hverdagen, på hvordan du best ivaretar din og din hunds mentale helse, hva som er effektive måter for dere begge å tilgodese mentale behov og finne roen.
I tillegg får du enkle tips og råd på hva slags mat som senker stress, skjerper dine kognivitive evner og holder deg emosjonelt balansert.

SKJEMA:
Fredag:
19-21 Middag og Info
Lørdag:
08-09 Morgonmosjon (Body Balance)
09-10 Frukost (hvordan spise enkelt, sunt og godt?)
10-12 Foredrag: Mental helse og behov
12-15 Skogstur med lunsj, meditasjon og massasje i Sjodalen
18-19 Middag (hvordan spise enkelt, sunt og godt?)
Søndag:
08-09 Morgonmosjon
09-10 Frukost
10-12 Foredrag: Mental helse og tilrettelegging i hverdagen
13-15 Fjelltur med lunsj og meditasjon på Valdresflya

Vi tar den enestående vakre naturen til hjelp og går rolige turer der vi trener på bevisstgjøring og hvordan bli bedre på å være her og nå – noe din hund allerede kan og skal få hjelpe oss med å bli bedre på.
Har du ikke hund kan du naturligtvis fortsatt bli med, vi har flere hvis du vil låne!
Velkommen til fjells!

PRIS:
3000 kr

Les om flere GoodDog Camps her!

DATO: 14-16.e juni 2019