GoodDog — Be your dog's best friend

Gjør deg fri fra stress og press!
På denne Camp er det velvære som er i fokus, og hvordan du og din hund oppnår det. Vi hjelper dere finne ut av hva som er viktig for mental og fysisk helse, hvordan dere kan tilgodese individuelle behov, og på så vis oppnå velvære. Mange mennesker som bor i byen arbeider for mye, sitter for mye og stresser for mye. Og mange hunder som bor i byen får ikke alltid utløp for naturlige behov, har stressende møter med andre hunder og kanskje mye alenetid. Da er det ekstra viktig å finne gode og effektive måter å ta være på dere begge, for å forebygge dårlig helse og sykdommer. Denne helgen renser vi systemet fra stress med hjelp av natur, meditasjon, mental og fysisk aktivisering, og sunn mat.

Du får tips og råd, som du tar med deg hjem til hverdagen, på hvordan du best ivaretar din og din hunds helse, hva som er effektive måter for dere begge å tilgodese behov og finne roen. I tillegg får du enkle tips og råd på hva slags mat som senker stress, skaper energi, skjerper dine kognitive evner og holder deg emosjonelt balansert. Vi tar den enestående vakre naturen til hjelp og går rolige turer, tilpasset alles individuelle form, der vi trener på bevisstgjøring og hvordan bli bedre på å være her og nå – noe din hund allerede er virkelig god på, og skal få hjelpe deg å bli bedre på!

Du velger selv om du kommer torsdag eller fredag kveld, fredagen går vi tur langs Sjoa, koser oss med lunsj i det fri, lar hundene lære kjenne hverandre og nyter en ekstra dag på fjellet. 
Har du ikke hund kan du naturligtvis fortsatt bli med, vi har flere hvis du vil låne.
Velkommen til fjells!

SKJEMA:
Torsdag:
19-20 Middag
Fredag:
09-10 Frukost
10-14 Tur og lunsj
19-21 Middag og informasjon
Lørdag:
08-09 Meditasjon og Yoga
09-10 Frukost (hvordan spise enkelt, sunt og godt?)
10-12 Foredrag: Din Velvære og Behov
12-15 Skogstur med lunsj og hunde-massasje i Sjodalen
18-19 Middag
Søndag:
08-09 Meditasjon og Yoga
09-10 Frukost
10-12 Foredrag: Hundens Velvære og Behov
13-15 Fjelltur med lunsj på Valdresflya

PRIS: 
Fredag-Søndag:
Helpensjon: 3500 kr
Torsdag-Søndag
Helpensjon: 4500 kr
Ikke inkludert: Transport, drikke til maten 

Les om flere GoodDog Camps her!

DATO: 11/12-14.e juni 2020