GoodDog — Be your dog's best friend

Camp Wildlife

Ingenting er vel bedre enn å vandre ut i naturen, sette opp telt, fyre opp bål og nyte naturen? Alle hunder elsker å være i skog og fjell, og vi mennesker får det bevist bedre av å komme oss ut i naturen for å rense systemet for stress og bylarm. Når vi går sammen kombinerer vi den vakre opplevelsen med hyggelig sosialisering, for både mennesker og hunder.
Vi har med oss profesjonell guide fra ArcticWolf som passer på at vi kommer oss trygt dit vi skal (og hjem igjen!), pluss lærer oss mange nyttige og viktige villmarkstips. For eksempel hvordan man lager bål, smart setter opp telt og hengekøyer, og annet nyttig. Du får også opplæring i det aller viktigste av førstehjelp for hunden din, så du er godt forberedt hva som enn skjer.
Vi tar ansvar for å velge ut en god plass for å sette opp camp, fikser bål til matlaging, og hjelper deg med alt du behøver slik at du og hunden føler dere trygge.

For Camp på Valdresflye; si ifra hvis du ønsker tips til andre aktiviteter og/eller overnatting i området, så hjelper vi deg med å sette sammen en pakke!

OPPMØTE og DATO:
Ikke oppsatt dato, er dere en gruppe som er interessert, send en melding!

SKJEMA:
Lørdag:
09:00/10:00 – 12:00: Tur (for Valdresflye, først en times kjøretur fra Randsverk til startpunkt)
12.00-13.00: Lunsj
13:00-16:00: Tur
16:00: Sette opp camp og lage bål
17:00 Middag

Søndag:
09:00 Frokost
11:00-13:00 Tur
13:00 -14:00 Lunsj
14.00-16:00: Tur tilbake

CAMP:
Overnatting i telt som du selv har med. Hvis du ønsker hjelp med å finne riktig utstyr, eller kjøpe til en god pris, så hør med oss og vi fikser det. Vi har også noe utstyr til utlån, slik at du ikke føler at du må kjøpe alt du behøver på en gang.

PRIS: 2000 kr.
Med GoodDog Klippekort: 6 klipp (1500 kr)
Inkludert: guide og kursing
Ikke inkludert: mat, drikke, utstyr

Les om flere GoodDog Camps her!