GoodDog — Be your dog's best friend

Lyst å prøve noe nytt og gøy med hund​en din? 

Da burde du definitivt prøve Barn Hunt!
Barn Hunt er en kombinasjon av agility og nosework, og er en helt ny spennende sport som du og din hund kommer til å elske!
Vær et team, finn alle de skjulte stedene i låven, les din hunds signaler når den finner de skjulte skattene, og fortell dommeren at dere fant rotten!

I et inngjerdet område full av høyballer skal din hund søke, sniffe og markere de gjemte rottene (ikke levende) i tillegg til å prøve ut sine agilityferdigheter.

Rottene er gjemt i spesiallagde tuber med mange små hull, slik at lukten av den når din hunds snute. I løpet av en gitt kort tid må din hund lokalisere rottene, klatre på høyballer og gå gjennom tunneler. Din jobb som handler er å observere din hund og fortelle dommeren når din hund har funnet rotten/rottene. Vær forsiktig og observer godt, vi har også gjemt tomme tuber, og tuber med redemateriale fra rotter i ringen.

Mange hunderaser er avlet frem for å bruke deres lokaliseringsferdigheter til å jakte på skadedyr i det virkelige liv. Barn Hunt gir deg dette miljøet slik at din hund kan få bruke de egenskapene den er avlet til å gjøre, i tillegg til å ha det gøy! Sporten tester fart, agility, jaktegenskaper, sporegenskaper og handlers evne til å lese deres hunds signaler slik at dere jobber som et team i ringen.

Barn Hunt har mange nivåer og vanskelighetsgrader, titler, utmerkelser og mesterskap. Sporten er åpen for alle raser, inkludert blandingshunder, eldre hunder som ikke kan delta i annen hundesport, handikappede hunder med f.eks 3 bein, eller døve hunder. Det er en perfekt sport der også eldre mennesker eller mennesker som ikke er i perfekt fysisk form lett kan delta, du observerer din hund uten å løpe rundt. La hunden din gjøre den harde delen, i denne sporten er det hunden som er kapteinen!

Meld deg på en av våre treninger for å være med å delta i denne flotte sporten. 

Pris: 100 kr/hund per tilfelle (2 runder/hund)