Tess Erngren, GoodDog, hund, kurs, hundekurs, valp, valpekurs, hundetrening, problemadferd, problematferd, positiv, hverdagslydighet, lydighet, hundepsykolog, yrkesutdanning, yrkesutdannelse, foredrag, hundetreff, hundepass, ferie, camp, klikker, privattrening, hundeinstruktør


  • GoodDog Hundepass

GoodDog Walker and DayCare Services

Noen heldige hunder har sjansen til å tilbringe dagen sammen med en GoodDog Walker, i stedenfor å ligge hjemme og kjede seg. Din hund garanteres en dag fyllt av godt selskap, lange skogsturer, kos og sosialisering. Profesjonell tilnærming med sertifiserte hundeinstruktører som bruker moderne treningsmetoder og positiv forsterkning. Vi bruker ALDRI straff i vår håndtering av hundene. Vi kommer på hjemmebesøk før vi starter hundeluftingen der vi hilser på hund og eier, skriver under kontrakt og får nøkkel.

Maks seks hunder på tur sammen, dette for å ha full kontroll og muligheten til å gi hver enkelt hund den oppmerksomheten den fortjener. Vi ønsker å kunne gi mye oppmerksomhet til alle hundene vi har med på tur – kvalitet foran kvantitet! Vi setter sammen grupper med hunder som går godt sammen, men dersom hunden din ikke passer inn i noen gruppe etter prøvetiden på to uker, utgår lufteavtalen uten oppsigelse. Alle hundene skal trives på tur!

Hundene blir fraktet enten i bur eller sikkerhetssele i egen varebil. Ingen hunder skal måtte dele bur dersom de ikke trives med det. Alle hunder luftes i sele, eller vanlig halsbånd. Flexiline eller strupehalsbånd er ikke tillatt på noen av hundene under våre lufteturer. Vi lufter alle raser, og både yngre og eldre hunder.

Vi legger igjen en loggbok der vi skriver når hunden er hentet, når den er levert, hvor vi har gått, hvor lenge vi har gått, med hvilke hunder vi har gått og om det skulle være noe spesielt som har skjedd.

Kvalitetsgaranti:
• Alle luftere er diplomerte hundeinstruktører og har daglig oppfølging av Hundepsykolog Tess Erngren.
• Kontroll: Maks 6 hunder for å ha full oversikt
• Sosialisering: Alle hunder blir på forhånd evaluert av hundepsykolog for å passe godt inn i flokken.
• Sikkerhet: Alle hunder transporteres i separate bilbur.

Krav til hunden:
• Trygg med hunder
• Trygg med mennesker/barn
• Trygg i bilbur

Avhengig av om du bor i Oslo eller Bærum kan du velge mellom tre opplegg. Oslo-gruppen passer en fast gruppe med hunder fem dager i uken, mens Bærums-gruppen er fleksibel og du kan velge fra en til fem luftinger i uken.

 

GoodDog Bærum Walk with Me (fullt!)

Henting av hunder i Bærum mellom kl. 10 – 14
En tur hver dag. Hver tur varer minst en time, utenom henting og levering. Velg mellom en til fem faste turer i uken, eller enkelttur. Dersom du ønsker å få luftet hunden din kun en gang iblant er det egne priser for enkeltturer. Faste kunder blir prioritert. Hver tur er på minst en time utenom henting og levering. Vi reiser til skogen eller marka der hundene kan utfolde seg, leke og være sosiale sammen med andre hunder.

Priser:
SingleWalk: 1200 kr per måned
DoubleWalk: 2150 kr per måned
TripleWalk: 3050 kr per måned
FourWalks: 3950 kr per måned
FullWeekWalk: 4650 kr per måned

Enkeltlufting, fast avtale 275 kr per tur

Enkeltlufting uten fast avtale 300 kr per tur

SpecialWalk: Månedspris + 100 kr per tur. Se for nærmere info. NB: Kun ved ledig kapasitet (for løpetisper, hunder som trengs å luftes utenom ordinær luftetid, hunder som kun kan luftes alene, etc.)

Søknad GoodDog Bærum Walk with Me

 

GoodDog Frogner DayCare (fullt!)

Henting hunder (primært) mellom Lillestrøm og Bygdøy.

Dagsskjema mandag-fredag:
10:30 – 11:30 Henting hjemme
11:30 – 13:30 Skogstur på Bygdøy
13:30 – 14:30 Levering hjemme

Stengt alle helligdager og hele juli.
Pris: 4000 kr/måned

Alle hunder betaler for 5 dagers lufting per uke, mandag- fredag. Hvis du visse dager ikke trenger hjelp gir du beskjed på forhånd, men må likevel betale for å garantere din plass. Dette er for at flokken skal holdes solid og trygg, uten stressende forandringer.

Søknad GoodDog DayCare

 

 

Aleneproblemer
Hunden din er et flokkdyr som fra naturens side aldri skal være alene. Hver gang vi går ut døren øker stressnivået hos hunden, noe den takler mer eller mindre bra avhengig av rase og individ. Men ALLE hunder påvirkes negativt. Mange av de problemene som vi jobber med her hos GoodDog er et resultat av for lang alenetid.
 Vi kan med tålmodig alenetrening lære hunden å være alene 3-4 timer, lenger enn dette er ikke å anbefale, basert på forskning på stresshormonene i hundens kropp. 
I Sverige er det forbudt å la hunder være alene mer enn 6 timer, og dette gir en indikasjon på hvor kraftig dyreplageri for mye alentid er. Det er heller ikke lov å gå fra hunder i bur i Sverige, fordi dette ikke fjerner problemet, kun symptomene. Ta kontakt med GoodDog for konsultasjon om Alenetrening.